Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Selvili Köşk

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Selvili Köşk konusu , Selvili Köşk Resimleri Otel Bilgileri: Selvili Köşk eski şehir merkezinde olup;Amasra'ya90 km, Ilgaz'a 150 km. Esenboğa Hava Alanı na 220 km,Atatürk Hava Alanı na ise 450 km uzaklıktadır. Şehir manzaralı ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-26-2008
2.Admin

Standart Selvili Köşk

Selvili Köşk Resimleri

Otel Bilgileri: Selvili Köşk eski şehir merkezinde olup;Amasra'ya90 km, Ilgaz'a 150 km. Esenboğa Hava Alanı na 220 km,Atatürk Hava Alanı na ise 450 km uzaklıktadır. Şehir manzaralı olmak üzere toplam 26 oda ve 60 yatağa sahiptir.Tüm odalarında direk telefon, televizyon,uydu tv,saç kurutma makinesi,duş ,wc bulunmaktadır.Selvili Köşk bünyesinde bulunan tv odası,bahçe,otopark otel misafirlerine ücretsiz olarak hizmet vermektedir.Selvili Köşk misafirlerini oda-kahvaltı ve yarım pansiyon seçenekleri ile ağırlamakta olup,yöresel yemekleri tatma imkanı sağlamaktadır.

Adres : Cesme Mah.Mescit Sok.No:15 / Safranbolu / Karabuk

Seçenekler
Stil

Selvili Köşk

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:32 AM .