Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Ebrulu Konak Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Ebrulu Konak Otel konusu , Ebrulu Konak Otel Resimleri Otel Bilgileri: Ebrulu Konak Otel Özellikleri; Toplam 23 oda bulunmaktadır.. Ebrulu Konak Otel Oda Özellikleri; Tv. Telefon, kablosuz internet, wc-duşakabin, saç kurutma makinesi, merkezi ısıtma mevcut ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-26-2008
2.Admin

Standart Ebrulu Konak Otel

Ebrulu Konak Otel Resimleri

Otel Bilgileri: Ebrulu Konak Otel Özellikleri; Toplam 23 oda bulunmaktadır.. Ebrulu Konak Otel Oda Özellikleri; Tv. Telefon, kablosuz internet, wc-duşakabin, saç kurutma makinesi, merkezi ısıtma mevcut bulunmaktadır.. SERVİS&HİZMETLER:Ebrulu Konak Ote'de Resepsiyon hizmetleri, emanet kasası, oda servisi, çamaşırhane-ütü hizmet olanakları bulunur..YEME&İÇME:50 kişilik kapalı, 50 kişilik açık olmak üzere toplam 100 kişi kapatisesinde restorantta Türk, dünya ve alacarte mutfak sunumlarla Erulu Konak Otel misafirlerine hizmet vermektedir..KONUM safranbolu Otel Ebrulu Konak; Kaymakamlar müze evi karşısında Safranbolu merkezindedir.

Adres : / Safranbolu / Karabuk

Seçenekler
Stil

Ebrulu Konak Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:47 AM .