Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Bayramoğlu Resort Otel

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Bayramoğlu Resort Otel konusu , Bayramoğlu Resort Otel Resimleri Otel Bilgileri: Bayramoğlu Resort Otel;Bayramoğlu 2 km, Atatürk Hava Alanı 55 km, Sabiha Gökçen Hava Alanı 10 km uzaklıktadır. 2 balayı odası, 2 suit oda, 2 ...

Geri git   Netindir > ..:: Turizm & Benim Memleketim ::.. > Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-06-2008
2.Admin
Standart Bayramoğlu Resort Otel

Bayramoğlu Resort Otel Resimleri

Otel Bilgileri: Bayramoğlu Resort Otel;Bayramoğlu 2 km, Atatürk Hava Alanı 55 km, Sabiha Gökçen Hava Alanı 10 km uzaklıktadır. 2 balayı odası, 2 suit oda, 2 sigara içilmeyen oda,40 standart oda olmak üzere toplam 46 oda ve 94 yatak kapasitesine sahiptir.Tüm odalarında direk telefon, minibar, kasa, uydu tv, kasa, split klima, küvet-banyo, wc,saç kurutma makinası mevcuttur.250 kişi kapasiteli toplantı salonu tüm ekipmanlari (Slayt, Dosya, Projektör, Ses sistemi , Mikrofon, Video, Dvd, Televizyon, Fax, Klima )ile hizmet vermektedir.oda-kahvaltı sistemi ile hizmet vermekte olan Bayramoğlu Resort Otel Türk ve Dünya mutfağından lezzetleri misafirlerine sunmaktadır.

Adres : Bayramoglu Cad.No:229 Bayramoglu / Darıca / Kocaeli

Seçenekler
Stil

Bayramoğlu Resort Otel

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:14 AM .