Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Antalya Otelleri > Alanya Otelleri > White City Beach Otel Alanya Antalya

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Antalya Otelleri > Alanya Otelleri > White City Beach Otel Alanya Antalya konusu , Antalya Otelleri > Alanya Otelleri > White City Beach Otel Alanya Antalya Otel Bilgileri: 113 Toplam Odalı, 1 özurlü odası ve Deniz manzarası olan White City Beach Otel'in odalarında, Direk ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-11-2008
SeoManiA

Cool Antalya Otelleri > Alanya Otelleri > White City Beach Otel Alanya Antalya

Antalya Otelleri > Alanya Otelleri > White City Beach Otel Alanya Antalya

Otel Bilgileri: 113 Toplam Odalı, 1 özurlü odası ve Deniz manzarası olan White City Beach Otel'in odalarında, Direk telefon, minibar, kasa, uydu tv, klima, duş, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir. White City Beach Otel'in Tv köşesi, oyun odası, internet cafe, kuaför salonu, kuru temizleme, market, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark. White City Beach Otel'in Açık yüzme havuz, kapalı yüzme havuz, Çocuk yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness Merkez, Masa Tenisi, bilardo, animasyon programı. White City Beach Otel'in Kış sezonunda yarım pansiyon, sezonda herşey dahil, kış sezonunda alakart öğle yemeği, lobi bar, havuz bar, sahil bar. White City Beach Otel'in 1 toplantı odası (110 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, Slayt projektör, projeksiyon, ses Sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, Faks, klima, ışık Sistemi bulunmaktadır. White City Beach Otel Konum olarak Antalya 118 km, Alanya 7 km. Denize 50 m. Antalya Hava Alanı 110 km. Ören yeri, özel plaj.

Adres : Konakli / Alanya / Antalya