Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Nevşehir Otelleri > Ürgüp Otelleri > Gamirasu Cave Otel Urgup Nevsehir

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Nevşehir Otelleri > Ürgüp Otelleri > Gamirasu Cave Otel Urgup Nevsehir konusu , Nevşehir Otelleri > Ürgüp Otelleri > Gamirasu Cave Otel Urgup Nevsehir Gamirasu Cave Otel Resimleri Otel Bilgileri: Gamirasu Cave Otel Ürgüp, 15 toplam oda, 35 toplam yatak, 1 kral dairesi, ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-22-2008
SeoManiA

Standart Nevşehir Otelleri > Ürgüp Otelleri > Gamirasu Cave Otel Urgup Nevsehir

Nevşehir Otelleri > Ürgüp Otelleri > Gamirasu Cave Otel Urgup Nevsehir

Gamirasu Cave Otel Resimleri

Otel Bilgileri: Gamirasu Cave Otel Ürgüp, 15 toplam oda, 35 toplam yatak, 1 kral dairesi, 2 balayı suiti, 2 suit oda, 2 bağlantılı oda, 14 sigara içilmeyen oda, 8 standart oda. Otel bahçe ve vadi manzarasına sahiptir. Otel Gamirasu Cave oda detayları ise; Direk telefon, duş, küvet, banyo, wc, saç kurutma makinası, suitlerde jakuzi. Gamirasu Cave'in genel özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün, Bahçe, internet, çamaşırhane, ütü, telefonla doktor, ücretsiz otopark, Jogging. Otel Gamirasu Cave'in çalışma sistemi, Yarım pansiyon, hizmet vermektedir. kahvaltı salonu, restaurant bar. 1 alakart restoran, 35 kişilik 1 açık restoran, 35 kişilik 1 kapalı restoran, Osmanlı Mutfağı, Türk Mutfağı, vejeteryen mutfağı. Gamirasu Cave Otel Ürgüp tarihi yer yakınında ve nehir kıyısında olup Ürgüp'e 10 km, Derinkuyu'ya 30 km. Nevşehir Havaalanı'na 45 km., Kayseri Havaalanı'na 80 km. mesafededir.

Adres : Ayvali Koyu / Urgup / Nevsehir