Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Kapadokya Otelleri > Otel Villa Cappadocia

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Kapadokya Otelleri > Otel Villa Cappadocia konusu , Nevşehir Otelleri > Kapadokya Otelleri > Otel Villa Cappadocia Kapadokya Nevsehir Otel Bilgileri: Otel Villa Cappadocia Uçhisar, 12 toplam oda, 24 toplam yatak kapasiteli. Otel odaları tarihi manzaralıdır. Uçhisar Otel ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-12-2008
SeoManiA

Standart Kapadokya Otelleri > Otel Villa Cappadocia

Nevşehir Otelleri > Kapadokya Otelleri > Otel Villa Cappadocia Kapadokya Nevsehir

Otel Bilgileri: Otel Villa Cappadocia Uçhisar, 12 toplam oda, 24 toplam yatak kapasiteli. Otel odaları tarihi manzaralıdır. Uçhisar Otel Villa Cappadocia oda detayları ise, Direk telefon, çay ve kahve makinesi, uydu tv, ütü, duş, wc, saç kurutma makinası. Villa Cappadocia Otel genel özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkündür. Merkezi ısıtma sistemi, bahçe, internet, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, ücretsiz otopark. Otel Villa Cappadocia çalışma sistemi Oda kahvaltı, hizmet vermektedir. kahvaltı salonu, roof bar, teras bar. Otel Villa Cappadocia Uçhisar Eski şehir merkezinde olup Kayseri Havaalanı'na 90 km, Havaalanı'na ücretli servis verilmektedir.

Adres : Kayabasi Sok.No:18 / Kapadokya / Nevsehir