Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Dolunay Otel Ordu Fatsa

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Dolunay Otel Ordu Fatsa konusu , Ordu Otelleri > Fatsa Otelleri > Dolunay Otel Ordu Fatsa Ordu Otel Bilgileri: 2 yıldızlı standartlara sahip Dolunay Otel Samsun Hava Alanına 90 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 15 toplam ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-18-2008
SeoManiA

Standart Dolunay Otel Ordu Fatsa

Ordu Otelleri > Fatsa Otelleri > Dolunay Otel Ordu Fatsa Ordu

Otel Bilgileri:
2 yıldızlı standartlara sahip Dolunay Otel Samsun Hava Alanına 90 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 15 toplam oda, 30 toplam yatak kapasitesi ve deniz, bahçe manzarası vardır. Dolunay Otel'in oda detayları, telefon, balkon, bilgisayar, internet bağlantısı, televizyon, uydu tv, digiturk, duş, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir. Otel Dolunay'ın genel özellikleri, merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, masa tenisi, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir. Dolunay Otel'de yeme ve içme, oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, kafeterya, restaurant bar, 1 kapalı restorant, 1 a la kart restorant, 2 açık büfe restorant ve 1 açık restorantında Dünya mutfağı, Türk mutfağı.

Adres : Dolunay Mah. No:6 / Fatsa / Ordu