Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Mardin Otelleri > Kızıltepe Otelleri > Otel Öztopraklar

Türkiye Tatil Yerleri Oteller icinde Mardin Otelleri > Kızıltepe Otelleri > Otel Öztopraklar konusu , Mardin Otelleri > Kızıltepe Otelleri > Otel Öztopraklar O tel Bilgileri: 3 yıldızlı stanartlara sahip Otel Öztopraklar Şehir merkezinde, Mardin 20 km, Mardin Hava Alanına 4 km, mesafede yer almaktadır. ...

Geri git   Netindir >
..:: Turizm & Benim Memleketim ::..
> Tatil Yerleri Turizm > Türkiye Tatil Yerleri Oteller

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-03-2008
SeoManiA

Standart Mardin Otelleri > Kızıltepe Otelleri > Otel Öztopraklar

Mardin Otelleri > Kızıltepe Otelleri > Otel Öztopraklar

Otel Bilgileri: 3 yıldızlı stanartlara sahip Otel Öztopraklar Şehir merkezinde, Mardin 20 km, Mardin Hava Alanına 4 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 48 toplam oda, 120 toplam yatakkapasitesi ile hizmet vermektedir. Öztopraklar Otel'in oda detayları, direk telefon, müzik yayını, internet bağlantısı, uydu tv, split klima, duş, wc olarak dizayn edilmiştir. Öztopraklar Otel'in genel özellikleri, split klima, klima ile ısıtma, merkezi ısıtma, tv odası, oyun odası, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir. Otel Öztopraklar'da spor ve rekreasyon, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna. Öztopraklar Otel'de yeme ve içme, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, 1 a la kart restorant, 1 açık büfe restorant, 1 açık restorant ve 1 kapalı restorantında Türk mutfağı. Öztopraklar Otel'in tam donanımlı toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, ses sistemi, televizyon mevcuttur.

Adres : ipekyolu Üzeri No:22/A / Kiziltepe / Mardin