Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Lincoln Freekick Download - Ücretsiz Frikik Oyunu İndir

Ücretsiz Oyunlar (Free) icinde Lincoln Freekick Download - Ücretsiz Frikik Oyunu İndir konusu , Lincoln Freekick Download - Ücretsiz Frikik Oyunu İndir Sürüm : 1.0 Boyut : 2.83 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Ücretsiz Oyunlar (Free)

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-04-2008
Far-Cry & Crysis
Standart Lincoln Freekick Download - Ücretsiz Frikik Oyunu İndir

Lincoln Freekick Download - Ücretsiz Frikik Oyunu İndir

Sürüm : 1.0
Boyut : 2.83 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : HZK Games

»»» Programı indir «««

Tanıtım:
Galatasaray'ın 10 numarası Cassio Lincoln için yapılmış güzel bir frikik oyunudur. Oyunda Lincoln ile her bölümde farklı açılardan kaleye goller atmaya çalışıyorsunuz. Arka fonda Galatasaraylıları coşturan "Çıldırın" müziği ile Lincoln'la şut çekiyorsunuz.

Oynanış

Bu oyunda Galatasaray'ın 10 numarası Brezilyalı yıldız futbolcu Cassio Lincoln ile birinci seviyeden dokuzuncu seviyeye kadar her etapta farklı açılardan serbest vuruş kullanarak kaleye gol atmaya çalışıyorsunuz. Toplam 10 top hakkınız var. Oyunu bitiremeden toplarınız tükendiğinde tekrar birinci bölümden başlıyorsunuz. Çektiğiniz serbest vuruşları tekrar izleyebiliyorsunuz. Oyunun arka fonunda şampiyonluğun müziği "Çıldırın" var.

Kurulum ve Gereksinimler
Oyun Flash platformunda tasarlandığı için çoğu bilgisayarda sorunsuz çalışabilir. Dosyayı indirdiğinizde içindeki ".exe" dosyasını çalıştırmanız yeterlidir.