Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Ücretsiz Oyunlar (Free) icinde LambaKapat Oyunu konusu , LambaKapat Oyunu İndir Sürüm : 1 Boyut : 645 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Erol Karakırık Tanıtım : ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
LambaKapat Oyunu İndir
![]() Sürüm : 1 Boyut : 645 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Erol Karakırık Tanıtım: Lamba Kapat oyunundaki amaç ekrandaki bütün lambaları söndürmektir. Lambalar karesel bölgeler olarak gösterilmektedir. Sarı renk lambalar kapalı, kırmızı renk lambalar açık durumdadır. Herhangi bir lambaya tıklandığında; bu lamba ve bu lambanın sağ, sol, üst ve alt tarafındaki lambalar durum değiştirmektedir. Bu lambalardan açık olanlar kapanır, kapalı olanlar açılır. Tıklanan lambanın pozisyonuna göre etkilenen lamba sayısı; - köşelerde 3 lamba, - şeklin kenarlarında 4 lamba ve - orta noktalarda 5 lamba olarak değişmektedir. Bütün lambalar kapandığında oyun biter. İlk bakışta kolay görünen, ama matris tabanlı zor bir oyundur. http://karakirik_e.web.ibu.edu.tr/ya...LambaKapat.exe |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|