Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Pratik Tombala indir

Ücretsiz Oyunlar (Free) icinde Pratik Tombala indir konusu , Pratik Tombala Sürüm : 1.0 Boyut : 757 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Artık Tombalanızı bilgisayarınızı kullanarak çekin. Klasik tombala ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Ücretsiz Oyunlar (Free)

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 01-06-2008
SeoManiA
Smile Pratik Tombala indir

Pratik Tombala

Sürüm : 1.0
Boyut
: 757 Kb
Kullanım İzni
: Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)

Tanıtım:
Artık Tombalanızı bilgisayarınızı kullanarak çekin. Klasik tombala kağıtlarınızı dağıtın ve tombalayı bilgisayar ekranından sadece tek bir tuşa basarak çekin. Son çekilen rakamları, kaçıncı çekilişi yaptığınızı, kalan rakamları ayrıntılı olarak gösteren basit ve pratik bir program. Masaüstüne innDirin ve hemen çalıştırın. Kurulum gerektirmiyor.

DOWNLOAD:
http://www.pratik.net/download/tombala.exe

#2 (permalink)  
Alt 01-28-2008
Üye

süper kankalar
  #3 (permalink)  
Alt 01-29-2008
Yeni Üye

anlamadımmm

#4 (permalink)  
Alt 01-30-2008
Özel Üye

bizi torba derdinden yok bilerek çektin sözlerinden kurtardı sadece torba olarakmı kullana biliyoz kagıdı kendimizmi hazırlayacaz