Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Üniversitede Hükümeti şok eden tablo!

Üniversiteler icinde Üniversitede Hükümeti şok eden tablo! konusu , Üniversitede Hükümeti şok eden tablo! Yozgat’ta kurulan Bozok Üniversitesi’nde 5 bin öğrenci bulunmasına rağmen sadece 4 profesör, 4 doçent olduğunu öğrenen Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Bu tablo karşısında yüzüm kızardı" ...

Geri git   Netindir > .:: Eğitim & Kültür & Güncel Köşe ::.. > Eğitim Köşesi > Üniversiteler

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-15-2008
2.Admin
Question Üniversitede Hükümeti şok eden tablo!

Üniversitede Hükümeti şok eden tablo!

Yozgat’ta kurulan Bozok Üniversitesi’nde 5 bin öğrenci bulunmasına rağmen sadece 4 profesör, 4 doçent olduğunu öğrenen Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Bu tablo karşısında yüzüm kızardı" dedi.

Merkezi Ankara’da bulunan "Yozgatlı Dernekler Federasyonu"nun Bozok Üniversitesi’ne destek amacıyla önceki akşam Airport Otel’de düzenlediği yemeğe, Cemil Çiçek de katıldı. Yaklaşık 800 kişinin bulunduğu yemekte, sadece 30 bin YTL bağışta bulunulması Çiçek’i ve geceyi düzenleyenleri üzdü. Çiçek, "Öyle Sürmeli türküsünü dinleyerek, ’arabaşı’nı yutarak Yozgatlılık olmaz. Yozgatlı bir paket sigara parasını üniversiteye verse bu üniversite 3-5 yıl içinde hem öğretim üyesine hem de iyi bir binaya kavuşur" dedi.

Hürriyet / Saygı Öztürk