Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Dünya'nın En Pahalı Tablosu |İlginç|

Wallpaper / Resimler icinde Dünya'nın En Pahalı Tablosu |İlginç| konusu , Ünlü ABD'li ressam Pollock'a ait bir eserin, 140 milyon dolara satıldığı iddia edildi. ABD'de yayınlanan The New York Times Gazetesi'nin, adı açıklanmayan sanat uzmanlarına dayandırdığı haberinde, Jackson Pollock'un ''No:5, 1948'' ...

Geri git   Netindir >
..:: Resim & Wallpaper ::..
> Resim Arşivi > Wallpaper / Resimler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-17-2007
Usta Üye

Standart Dünya'nın En Pahalı Tablosu |İlginç|

Ünlü ABD'li ressam Pollock'a ait bir eserin, 140 milyon dolara satıldığı iddia edildi.

ABD'de yayınlanan The New York Times Gazetesi'nin, adı açıklanmayan sanat uzmanlarına dayandırdığı haberinde, Jackson Pollock'un ''No:5, 1948'' tablosunun David Geffen tarafından Meksikalı David Martinez'e 140 milyon dolara satıldığı, satım işlemine Sotheby müzayedesinden Tobias Meyer'in aracılık ettiği bildirildi.

Haberde, ne Geffen ne de Meyer ile alıcı Martinez'in bu konuda bir açıklama yapmadıkları kaydedildi.

Sözkonusu haberin doğru olması durumunda Pollock'un eserinin, dünyada şimdiye dek satılan en pahalı tablo rekorunu kıracağı kaydedildi. Daha önce kozmetik devi Ronald S. Lauder, Avusturyalı ressam Gustav Klimt'in bir tablosuna 135 milyon dolar ödemişti.

Yorumları merak ediyorum..

#2 (permalink)  
Alt 07-17-2007
V0L UP
Talking

yaw adam 3-5 boya kutusunu aynı anda taşırken düşürmüş ortaya bu çıkmış enayinin biride buna onca para dökmüş benim yorumum bu
  #3 (permalink)  
Alt 08-02-2007
Usta Üye

küfür yok!!!!! şimdi admin olmadıı için silemiyoruz!lütfen birisi silsin!

#4 (permalink)  
Alt 08-02-2007
V0L UP
arkadaşım rica ediyorum lütfen o argoyu sil bu forumda erkezi kızı her yaştan insan var kimseyi rahatsız etmeyelim
  #5 (permalink)  
Alt 09-10-2007
Yeni Üye

tek sözüm var HADİLENNNNNNNNNNNNNNNNN........

Seçenekler
Stil

Dünya'nın En Pahalı Tablosu |İlginç|

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:39 AM .