Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Vista OS X V3 vista teması indir

Windows Vista icinde Vista OS X V3 vista teması indir konusu , Vista OS X V3 vista teması indir Eğer Windows Vista kullanıyor ve Mac görünümünden etkileniyorsanız bu paket tam size göre… Vista PC’lere Apple görünümü. Windows Vista‘ya sonuna kadar sahip çıkan ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Bilgisayar ve İnternet > Windows Vista

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-15-2008
2.Admin

Eğer Windows Vista kullanıyor ve Mac görünümünden etkileniyorsanız bu paket tam size göre…

Vista PC’lere Apple görünümü. Windows Vista‘ya sonuna kadar sahip çıkan ama yine de Apple bilgisayarların görünümünü tercih edenler “Vista OS X” ismindeki ücretsiz yazılım ile sistemlerine Mac OS X stili kazandırabilir.

Bu dönüşüm paketi Windows dosyalarını değiştiriyor (boot logosu veya karşılama ekranı), uygun duvar kâğıtları, ekran koruyucuları, fare imleçleri ve ses dosyaları sunuyor ve bazı temaların yerine geçiyor.

DOWNLOAD | ALTERNATİF

#2 (permalink)  
Alt 09-24-2008
Yeni Üye

virüs dolu içi
  #3 (permalink)  
Alt 09-24-2008
2.Admin

Alıntı:
erkin77´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
virüs dolu içi

.exe dosyası olarak virüslü değildir.Anti virüs ünüzde bir sorun olmalı.Test Edilmiştir.

#4 (permalink)  
Alt 12-05-2008
Usta Üye
Standart Bilgisayar ve İnternet > Windows Vista > Vista OS X V3 vista teması indir

Bilgisayar ve İnternet > Windows Vista > Vista OS X V3 vista teması indir
  #5 (permalink)  
Alt 03-26-2009
Yeni Üye

Dostum ben neti aradım taradım böle cok tema kurdum ama alttakı sekili elde edemedim

Ordakı Hareketlı Menu Icın Object Dock Falan yükledım ama ordakı gıbı olmadı.Nette Aynısını yapan var .Varsa Elinizde Yardımcı Olurmusunuz