Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Windows Vista icinde Vista SP1 Paketini, Kurulum DVD'sine Entegre Etmek konusu , Vista SP1 Paketini, Kurulum DVD'sine Entegre Etmek Vista SP1 Paketini, Kurulum DVD'sine Entegre Etmek ----------- 1. Vista Service Pack 1 Windows Vista SP1 32-bit Türkçe (544 MB) Windows Vista SP1 ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Vista SP1 Paketini, Kurulum DVD'sine Entegre Etmek Vista SP1 Paketini, Kurulum DVD'sine Entegre Etmek ----------- 1. Vista Service Pack 12. Vlite (Sp1 entegre etmek için kullanacağımız program,pek çok kişi zaten daha önceden kullanmış olmalı) Error page ----------- Resimleri dikkatli takip ederseniz bu işin öyle çok zor olmadığını görmüş olursunuz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Entegre işlemi biraz uzun sürüyor ama buna değer diye düşünüyorum. Sonuçta 1 defaya mahsus birşey bu,entegre işleminden sonra artık tekrar tekrar sp1 paketi kurmaya ihtiyacımız olmayacak. Bildiğinizi üzere bu yaptığımız işlemler sabit diskimize kopyaladığımız Vista Kurulum dosyaları üzerinde yapılıyordu. Şimdi sp1 paketi entegre ettiğimizi Vista kurulumunu boş bir DVD diskine yazdırıp artık sorunsuzca kullnmaya başlayabilirizi. Yazdırma işlemi için extradan bir programa ihtiyacımız yok. Vlite bu işimizide görecek kabiliyette bir program. Dosyalarımızı entegre ettik, şimdi bunları bir DVD diskine yazacağız. ![]() ![]() Hepsi bu kadar.. Şimdi yazdırdığımız bu DVD ile vista sp1 doğrudan kurulabilir.. Ben direk DVD diskine kaydetmek istemiyorum ,ISO olarak kaydedip daha sonra istediğim bir programla kaydetmek istiyorum veya başka herhangi bir sebeple ISO olarak kaydetmek isterseniz alttaki resimlere çok kolay bir şekilde bunu yapabilirsiniz.. ![]() ![]() ![]() ISO dosyamızı oluşturduktan sonra bunu nero veya benzeri programlarla DVD diske kaydedebiliriz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|