Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Vista, coşacak mı yoksa?

Windows Vista icinde Vista, coşacak mı yoksa? konusu , Vista, coşacak mı yoksa? Microsoft'un yeni Windows'ta en çok önem verdiği noktalardan biri de, Vista'da başına bela olan yüklenme süresi. Peki Windows 7 kaç saniyede açılacak? İşletim sisteminiz kaç saniyede ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Bilgisayar ve İnternet > Windows Vista

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-09-2008
Özel Üye
Question Vista, coşacak mı yoksa?

Vista, coşacak mı yoksa?

Microsoft'un yeni Windows'ta en çok önem verdiği noktalardan biri de, Vista'da başına bela olan yüklenme süresi. Peki Windows 7 kaç saniyede açılacak?

İşletim sisteminiz kaç saniyede açılıyor? Microsoft Baş Mühendisi Michael Fortin, Windows 7'yi geliştirirken üzerinde en fazla durdukları özelliklerden birinin de yüklenme süresi olduğunu belirtiyor. Hedef ise "çok iyi bir sistemde" 15 saniyenin altına inebilmek. Bilgisayarın konfigürasyonuyla da yakından alakalı olan yüklenme süreleri, Vista ile yapılan testlerde bilgisayarların %30'unun 30 saniyenin altında, %70 oranında ise 50 saniyenin altında sürüyor.

Service Pack 1'de Başardılar

Vista SP1 ile aynı sistemi 45 saniyeden 23 saniye yüklenme süresine indiren Microsoft ekibi, bakalım Windows 7 ile birlikte 15 saniye hedefine ulaşabilecek mi. Daha da önemlisi, sistem "şiştikçe" bu yüklenme süresi ne oranda artacak?

haber7