Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirme

Windows Vista icinde Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirme konusu , Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirme Windows işletim sistemleri Tahoma yazı fontunu kullanıyorlar. Kullandığınız tema yazılımlarının ardından bozulması muhtemel olan bu görünümü eski haline getirmek için aşağıdaki registry ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Bilgisayar ve İnternet > Windows Vista

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-16-2008
Far-Cry & Crysis
Standart Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirme

Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirme

Windows işletim sistemleri Tahoma yazı fontunu kullanıyorlar. Kullandığınız tema yazılımlarının ardından bozulması muhtemel olan bu görünümü eski haline getirmek için aşağıdaki registry dosyasını kullanabilirsiniz.

Kod:
 	Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
"MS Shell Dlg 2"="Tahoma"
"MS Shell Dlg"="Tahoma"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoSaveSettings"=dword:00000000