Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı

Yurt Dısı Haberler icinde Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı konusu , Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı Askeri pilot, bombayı boş arazi diye evin çatısına bıraktı 17.03.2008 Oklahoma'da eğitim yapan bir Ulusal Muıhafız jeti 22 poundluk bombayı yanlışlıkla evlerin üzerinde bıraktı. ...

Geri git   Netindir > ..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::.. > Haber Arşivi > Yurt Dısı Haberler

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-17-2008
Özel Üye
Standart Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı

Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı
Askeri pilot, bombayı boş arazi diye evin çatısına bıraktı

17.03.2008
Oklahoma'da eğitim yapan bir Ulusal Muıhafız jeti 22 poundluk bombayı yanlışlıkla evlerin üzerinde bıraktı. Patlayıcısı çıkarılmış eğitim bombasının isabet ettiği evde büyük hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Evlerine bomba isabet ettiği anda dışarıda olan çift eve döndüklerinde, evlerinin bir kısmını yıkılmış buldular. Ev sahibi, "Evinize füze saldırısı olabileceği aklınıza en son gelecek ihtimal tabii ki. Şok olmuş durumdayız" dedi. Konuyla ilgili soruşturmaya askeri yetkililerin yanı sıra FBI yetkilileri de katılıyor.

kaynak : http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/03/17

#2 (permalink)  
Alt 03-18-2008
Yeni Üye

yakında bize de düşer bi tane amerika yeni ürettiği savaş uçaklarını diyarbakır ve konya daki havaalanlarında denerse olacaklar elbet belli:mad::mad: