Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Yurt Dısı Haberler icinde Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı konusu , Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı Askeri pilot, bombayı boş arazi diye evin çatısına bıraktı 17.03.2008 Oklahoma'da eğitim yapan bir Ulusal Muıhafız jeti 22 poundluk bombayı yanlışlıkla evlerin üzerinde bıraktı. ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Jet, yanlışlıkla evin üstüne bomba attı
Askeri pilot, bombayı boş arazi diye evin çatısına bıraktı 17.03.2008 Oklahoma'da eğitim yapan bir Ulusal Muıhafız jeti 22 poundluk bombayı yanlışlıkla evlerin üzerinde bıraktı. Patlayıcısı çıkarılmış eğitim bombasının isabet ettiği evde büyük hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı. Evlerine bomba isabet ettiği anda dışarıda olan çift eve döndüklerinde, evlerinin bir kısmını yıkılmış buldular. Ev sahibi, "Evinize füze saldırısı olabileceği aklınıza en son gelecek ihtimal tabii ki. Şok olmuş durumdayız" dedi. Konuyla ilgili soruşturmaya askeri yetkililerin yanı sıra FBI yetkilileri de katılıyor. kaynak : http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/03/17 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|