Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

H.B.L. TV- Haber Turu...27 Temmuz 2007

Yurt İçi Haberler icinde H.B.L. TV- Haber Turu...27 Temmuz 2007 konusu , GÜNCEL Ambulans kazaya yolaçtı Edinilen bilgiye göre olay 01.30 sıralarında Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan Haldun Alagaş Spor Tesisleri karşısında meydana geldi. İddiaya göre Dudullu'dan Ümraniye istikametine seyreden Salih Uslu'nun ...

Geri git   Netindir > ..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::.. > Haber Arşivi > Yurt İçi Haberler

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-27-2007
Usta Üye
Standart H.B.L. TV- Haber Turu...27 Temmuz 2007

GÜNCEL

Ambulans kazaya yolaçtı

Edinilen bilgiye göre olay 01.30 sıralarında Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan Haldun Alagaş Spor Tesisleri karşısında meydana geldi. İddiaya göre Dudullu'dan Ümraniye istikametine seyreden Salih Uslu'nun kullandığı 34 HSG 14 plakalı ambulans, kendisine yanan kırmızı ışığa rağmen hızını düşüremeyerek, yoluna devam etmek istedi.
Tam bu sırada ışığın yeşil olması nedeni ile karşı yöne geçen Melek Şenol'un kullandığı 34 AEN 17 plakalı minibüs ile ambulans şiddetli bir şekilde çarpıştı. Kazada bayan sürücünün kullandığı araç, yolda yürüyen Engin Ateş isimli vatandaşın üzerine devrildi.
Kazayı gören vatandaşlar, olayı hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, minibüsün altında kalan Ateş'i bulunduğu yerden çıkartarak, ambulansa olay yerine gelen ambulansa bindirdi. Ateş Ümraniye Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Hafif şekilde yaralanan ambulans sürücüsü Salih Uslu da bir başka ambulans ile hastaneye sevk edildi.
Görgü tanıkları, ambulansın kırmızı ışıkta geçtiğini ve çok hızlı olduğunu öne sürerken, kazanın şokunu üzerinden atamayan Melek Şenol, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Keneye son kurban Yozgat'tan

5 yıllık evli olan Hamza ve Hatice Çalışkan çiftini, bundan 10 gün önce Çekerek ilçesinin Karahacılı Köyü'ndeki tarlalarında kene ısırdı. Çift, kendilerini ısıran keneyi çıkarıp, attı. İki gün sonra Hamza Çalışkan (25) rahatsızlanınca Çekerek Devlet Hastanesine götürüldü.
Hastanede yapılan tahliller sonucu Çalışkan çifti, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı şüphesiyle Ankara İhtisas Hastanesine sevk edilerek, tedavi altına alındı. Tüm müdahalelere rağmen Hatice Çalışkan (23) kurtarılamadı ve dün akşam öldü. Hamza Çalışkan'ın tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

4350 polis memuruna şark tayini

Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan 8 memur, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'na atanırken, 90 Başkomser ile Emniyet Amiri il dışına tayin edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde şark hizmetine tayini çıkan 4 bin 350 polis çalıştığı birimlerde izin alarak tayin çıkan yerlerde lojman bulabilmek için adeta yarışa girdi. Lojmanı yetersiz olan illerde ise polis ev bulmak telaşı içerisinde ilişki keserek eşyalarını taşıyacak nakliye kamyonu arama derdine düştü. Giden personelin yerine ise İstanbul'daki polis okullarından mezun olan genç polisler yerleştirilecek. Öte yandan İstanbul dışında görev yapan hiçbir polisin İstanbul'a gelmek için müracaatı olmadığı öğrenildi.

2 çocuk yanarak can verdi

Olay dün gece geç saatlerde ilçeye bağlı Karapınar Köyü'nde meydana geldi. İlçeye 25 kilometre uzaklıktaki köyde, yan yana evlerde oturan Emre ve Barış Ukaş kuzenler, gece evlerinin yanında bulunan ahşap olarak inşa edilmiş samanlığın önünde oyun oynamaya başladı.
Ancak, bir süre sonra çıkan şiddetli rüzgardan korunmak isteyen iki kuzen samanlığa girdi. İki kuzenin girdiği samanlıkta kısa süre sonra, nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede alevler içerisinde kalan samanlığı Ukaş ailesi ve Karapınar Köyü sakinleri kendi imkanları ile söndürmek için çalışma başlattı. Hilvan Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının ardından ahşap samanlık çökerken, Ukaş ailesi fertleri yangını söndürme telaşı sırasında unuttukları Emre ve Barış Ukaş isimli kuzenleri aramaya başladı. Evlerde ve köy içerisinde yapılan aramada bulunamayan iki kuzen, enkaz altında aranmaya başlandı. Köye çağrılan iş makinalarının çöken samanlık enkazında yaptığı çalışmada iki kuzenin birbirine sarılı cesetleri bulundu.
Emre ve Barış Ukaş'ın, samanlıktaki yangında yanarak öldüğünü gören yakınları sinir krizleri geçirdi. Tamamen yanan iki kuzenin cesedi otopsi için götürüldüğü Hilvan Devlet Hastanesi'nden, bu sabah aileleri tarafından alınarak köylerinde toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarmanın çalışmaları ise devam ediyor.

#2 (permalink)  
Alt 07-27-2007
Usta Üye

AK Parti'ye oy veren kardeşe dayak

İlçenin Yalı Mahallesi’nde oturan ve pazar günü yapılan genel seçimde Demokrat Parti’ye oy veren 39 yaşındaki Hakkı Taşkın, evlerinin önünde sohbet ettikleri sırada kardeşi 33 yaşındaki Fatih Taşkın'ın AKP’ye oy verdiğini söylemesi üzerine çok sinirlendi.
Aile olarak DP’ye oy vermeyi kararlaştırdıklarını belirten Hakkı Taşkın, “Sen başka partiye nasıl oy verirsin?” diyerek kardeşine saldırdı. İddiaya göre Hakkı Taşkın, yakaladığı Fatih Taşkın’ı tekme tokat dövmeye başladı. Aldığı darbelerle burnu kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Fatih Taşkın’ı, sinirli ağabeyin elinden komşuları kurtardı. Hastaneye kaldırılan Fatih Taşkın, burnunun kırıldığı ve omuzunda da kesik oluştuğu belirlenerek tedavi altına alındı.
Olaydan pişmanlık duyduğunu belirten Hakkı Taşkın, “Biz ailece Demokrat Parti’ye oy verme kararı aldık. Ama kardeşim AKP’ye oy kullanmış. Bunu öğrenince sinirlendim. Bir an kendimi tutamadım” dedi.
“ERDOĞAN'I SEVİYORUM”
Ağabeyinin hışmına ugrayarak burnu kırılan Fatih Taşkın ise, “Ben Başbakan Erdoğan’ı seviyorum. Bu yüzden oyumu AKP’ye verdim. Aslında söylemeyecektim ama ağzımdan kaçırdım. Ağabeyim bunu öğrenince üzerime yürüdü ve beni dövdü. Bu kadar sinirleneceğini tahmin etmiyordum” diye konuştu. Fatih Taşkın ağabeyinden şikayetçi olmadı.