Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Türk askeri kaybetti 27 Temmuz 2007

Yurt İçi Haberler icinde Türk askeri kaybetti 27 Temmuz 2007 konusu , Türk askeri kaybetti 27 Temmuz 2007 Cuma 09:27 22 Temmuz seçimleri birçok tartışmaya yol açtı. İşte dikkat çeken yorumlar; ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Mark Parris Washington'daki bir düşünce kuruluşunda yaptığı ...

Geri git   Netindir >
..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::..
> Haber Arşivi > Yurt İçi Haberler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-27-2007
Usta Üye

Standart Türk askeri kaybetti 27 Temmuz 2007

Türk askeri kaybetti
27 Temmuz 2007 Cuma 09:27
22 Temmuz seçimleri birçok tartışmaya yol açtı. İşte dikkat çeken yorumlar;
ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Mark Parris Washington'daki bir düşünce kuruluşunda yaptığı değerlendirmede, 22 Temmuz seçimlerinin kazananları ve kaybedenlerini sıralamış ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne “kaybedenler” arasında yer vermişti. Parris, “Üzgünüm. Ama, Washington Times da bu sonuca ulaşıyorsa, askerleri kaybedenler arasında saymak akla pek aykırı sayılmaz. Türk askerlerine çok saygım olmasına ve de aralarında çok sayıda dostum bulunmasına rağmen” dedi.

Bu değerlendirmesinin çeşitli yorumlara ve tepkilere neden olduğunu ifade eden Mark Parris, “Buna odaklanılması benim için sürpriz olmadı” dedi.

Değerlendirmesine bir bütünlük içinde bakılması gerektiğini belirten Parris, Türk Genelkurmayı'nın yayınladığı e-muhtıradan sonra, ABD'deki bir radyo programında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin otoritesi ve itibarında nihai olarak bir azalma olacağını söylediğini kaydetti.

#2 (permalink)  
Alt 11-29-2007
Yeni Üye

tşk eline sağlık süper olmuş.